-->

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

Shakshouka percussion red Tunisian

Shakshouka percussion red Tunisian

Ingredients:

- 3 tomatoes
- 2 centuries pepper
- Medium onion
300 g percussion red
- 1 tablespoon tomato paste
- Salt
- Pepper Oekhal
- Spice
- Red pepper (optional)
- Oil

Method:

Fry onion in oil
Tzifa Pumpkins
Tzifa tomatoes
Tzifa tomato paste and a little reinforcement
After more than pepper and dripping with water and covered
How Attaib result is aided bones and giving up eggs eyes
The possible nomination by the mint green when finished

التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

جميع الحقوق محفوظة

Restaurants

2016